top of page

Fruit-rozen nice cream


Warm zomerweer, zin in een zoete en frisse snack. Ik heb hier een heerlijke frisse optie die ook nog eens niet al te ongezond is. En wat helemaal mooi is, is dat je hem in een handomdraai op tafel tovert.


Dit maakt ongeveer 2 porties.


Ingrediënten

1 bevroren banaan

1/2 cup bevroren rood fruit

1 el ahoornsiroop

1 tl rozen hydrolaat

1 scheut sojamelk


Aan de slag

  1. Doe alles in een blender en blend tot een glad ijs.

  2. Schep het in een kom en enjoy :)


Bewaaradvies

Ik raad aan om het ijs meteen op te eten. Je kunt het eventueel in de vriezer bewaren maar je zult het dan opnieuw door de blender moeten halen als je het weer wilt eten. In de vriezer wordt het namelijk 1 hard blok. Een tip is om het in ijsvormpjes te bewaren en ze of als ijslolly's te eten of de ijsblokjes in de blender te gooien.


Dat was het weer voor vandaag. Voor nu veel succes met de volgende stappen op jouw brug en ik wens je alle geluk toe en een prachtige rest van je dag.

❤ Eva


 


15 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


DISCLAIMER: Externe links die Bridge of Life studio gebruikt kunnen affiliate links zijn. Dit betekend dat wanneer je een product of dienst koopt via de link, Bridge of Life studio daar een kleine commissie over ontvangt.  Lees meer over het gebruik van affiliate links door Bridge of Life studio in onze disclaimer.

bottom of page