Over Bridge of Life studio

A bridge between night and day, a bridge between where you are and where you want to be, a bridge of growth, a Bridge of Life.

A space where you can practice your beliefs, live your truth and thrive as the being that you are. Of het nu online is, comfortabel thuis of tijdens een les waar je naast mij kunt oefenen.

The Bridge of life is een concept dat ik in mijn vroege tienerjaren bedacht. De brug kun je zien als heel je leven of een klein stukje ervan, misschien een gebeurtenis waar je doorheen moet zien te komen. Om aan de andere kant te komen, naar dat punt te komen waar je wilt zijn, moet je die brug oversteken. Je moet een stap zetten, zelfs als het maar een kleine is, en je ene voet voor de andere blijven zetten. Natuurlijk, er zullen misschien stormen komen, je brug wordt glad door de regen en misschien missen er zelfs wel wat planken. Maar als je naar de andere kant wilt komen, moet je de brug over. Het zal je niet helpen om terug te gaan naar waar je begon en eraf springen gaat je zeker niet helpen, dan zou je moeten zwemmen en dat is waarschijnlijk een stuk zwaarder dan over die brug lopen. Dus neem die eerste stap en start met het bouwen van momentum. Zelfs als het er nu niet naar uitziet, je zult naar de andere kant van je brug komen.

Over mij

Eva Jacobs

Na te zijn gestopt met de kunstacademie (twee keer) besloot ik een compleet andere weg in te slaan en meditatie docent te worden. Gedurende de 3 jaar van de opleiding bij Nederlof haalde ik ook mijn certificaten voor aromatherapie en bach-bloesemtherapie bij Civas. Tijdens mijn laatste jaar besloot ik om te beginnen met een 200 uur yoga docenten training en een 3 jarige opleiding tot klinisch (Frans) aromatherapeut bij Fytarom.