top of page

Hieronder vind je de prijzen per les. In plaats van steeds een losse les te kopen kun je er ook voor kiezen om een voordeelkaart te nemen. Kies hieronder het pakket dat bij je past. Voor vragen over een van de lessen of pakketten kun je altijd contact opnemen.

De lessen worden gegeven op Nieuw Rotsoord in de activiteitenruimte de Garage.

 

Briljantlaan 101, 3523 CD Utrecht

Verder vind je een korte uitleg over wat je kan verwachten van je eerste gesprek tijdens een natuurgeneeskundig consult. Meer informatie vind je op de pagina's van mijn werkvormen. 

GROEPSLESSEN

Momenteel geef ik alleen groepslessen bij YogaPoint Oudegracht. Boeken kan via de website van YogaPoint.

PRIVÉLESSEN

De meditatie- en yogalessen duren 1 uur. De prijzen die hieronder staan weergegeven zijn dan ook voor een les van 1 uur. Vragen over de lessen? Kijk eerst of je vraag misschien tussen de veel gestelde vragen staat. Voor meer informatie over de lessen kun je kijken op de yoga en meditatie pagina's. 

THERAPIE

Een eerste consult (de intake) staat altijd in het teken van achterhalen van de hulpvraag en het bespreken van de mogelijkheden van verdere behandeling. Na aanleiding van de intake stel ik een behandelplan op waar in vermeld staat hoe de behandeling er verder uit zal zien en wat jij als cliënt kunt verwachten. Pas als het behandelplan is getekend (door jou als cliënt en mij als therapeut) gaan we echt van start met die behandeling.  

bottom of page